IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана: Модата е в кръвта ми

31 август 2012 09 20

Красивата актриса позира за сп.Gotham, където издава повече за стила си и любимите си дизайнери

сп.Gotham

сп.Gotham

Любимата на Брадли Купър Зое Салдана е като нежно цвете в бруталния Холивуд. Дамата спечели най-много овации с ролята си в „Аватар" и оттогава често е забелязвана от продуцентите и критиците.

Красотата ѝ също няма как да бъде подмината, затова и списанията често я желаят за корица. През септември честта се пада на сп. Gotham, където тя е секси, стилна и естествена. А ето и какво казва в медията за:

За любимите си дизайнери: „Е, Прабал Гурунг (Prabal Gurung) е един от най-близките ми приятели. Дойдохме по едно и също време в Ню Йорк, а освен това се сприятелихме и защото е страхотен човек и си приличаме. Той е творец, истински творец. Виждам творбите му и вярвам в тях, те ме докосват. Едновременно с това обожавам и класическите дизайнери, с които никога не съм имала възможността да се запозная. Харесвам Chanel, Gucci, Versace, Halston, Balmain, Ralph Lauren, Alaia.

За първия си „моден спомен": „Bаба ми и прабаба ми са били шивачки цял живот. И когато баба се е преместила в Ню Йорк в началото на 60-те години на миналия век, тя е работила за дизайнерски къщи из целия град. Тя обожаваше фабриките и текстила, така че е някак естествено всички да се интересуваме от мода. Модата не е била като религия за нас, но е в кръвта ми. Никога не съм я асоциирала с лукс, а с изкуство.

За любимата ѝ роля до момента: „Определено в „ Center Stage", защото това бе първата ми роля. След „Haven" проумях силата на актьорската игра. Докато бях по-млада, изпадах в различни фази и израствайки, се учех много. Когато направих този филм, чувствах, че наистина започвам да разбирам изкуството на актьорството. „Аватар", разбира се, беше като благословия за мен да мога да изиграя този образ".

Вижте снимките в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари