IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър спира с купоните и разврата заради актьорството

18 октомври 2012 09 20

Актьорът не виждал предизвикателство в моделството и вложил всичко, за курсове по актьорско майсторство

Снимка: Mr Porter.com

Снимка: Mr Porter.com

Докато се снима, Сомърхолдър от време на време той се съгласява да представя марки за мъжко облекло като J Crew, Acne и Alexander Wang. Моделството не е ново за него. На 16-ия си рожден ден фотографът Стивън Мейзел си го заплюва и успява да го вкара в 12 страници на списанието L'Uomo Vogue. Кадрите попадат на вниманието на други фотографи от шоубизнеса и така брюнетът започва да пътува между Милано, Париц и Ню Йорк.

„Да, беше истинска лудост. В средата на 90-те властваше Дионисий, беше време на купони и разврат в модния бизнес. Невероятно време да бъдеш млад и да нямаш никакви отговорности", казва още Иън.

Въпреки тези разкошни дни, той не се е чувствал доволен от работата си като модел и затова се е преориентирал към актьорската игра, като той и майка му са инвестирали „всеки долар в курсове по актьорско майсторство".

Едно от най-големите предизвикателства на големия и малкия екран за Сомърхолдър е било това, да скрие южняшкия си акцент. „Хората са прекалено критични", коментира актьорът.

Вижте неговият небрежен стил в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари