IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антонио Бандерас – новият Пикасо

7 ноември 2012 10 20

Актьорът е родом от Малага като талантливия художник, когото ще играе догодина

Снимка: сп. Aspenpeak

Снимка: сп. Aspenpeak

„Честно да си призная, беше пълна случайност", започва интервюто си за списание Aspenpeak Антонио Бандерас по темата как е стигнал дотук. 52-годишният актьор дава възможност на феновете си да се докоснат до интересни моменти от живота му, извън това, което е известно на всички до момента. В броя той излъчва своя неподправен магнетизъм, облечен в стилен костюм.

Антонио не сваля усмивката от лицето си. „Не съм планирал нищо от това. Предполагам, така се случват нещата. Започваш отнякъде, а свършваш на съвсем различно място", допълва той. „И дори да ме преследват папараци и към мен постоянно да са насочени iPhone-и, се чувствам много по-добре, отколкото, ако никой не ме разпознаваше", издава испанецът.

След успеха на лентата на Педро Алмодовар „ The Skin I Live In", Антонио сега се е спрял на една симпатична комедия (He Loves Me), в която ще си партнира с Анет Бенинг. Нейни режисьори са Джонатан Дейтън и Валери Фейрс. „Те правят комедията непредсказуема и затова ги обичам", с умиление говори за тандема Бандерас.

Другото предизвикателство пред него е ролята му на Пикасо, за която мечтае от малък. Точно като него той е отраснал в Малага и това е само една от причините, която прави проекта "33 Days" за Антонио много личен. „Спомням си как виждах Пикасо да се разхожда по улиците на Малага към края на живота му. Ако си израснал на това място и имаш поне малко творчески усет, то няма как да не се повлияеш от тази велика личност. Знам го, защото така се случи с мен. Пикасо кара всички в района да се замислят какъв талант притежават и как да го открият за себе си и останалите, без значение дали са някакви гении или не", разказва за своето вдъхновение Бандерас.

Другият човек в живота му, който го вдъхновява, е съпругата му Мелани Грифит. С нея се среща в през 1994 г. по време на снимките на лентата „Two Much". И напук на хорското мнение, че отношенията им няма да изтраят дълго, те са заедно вече почти 20 години. Двойката има дъщеря Стела (15), като за Мелани това е трето дете, тъй като от предишни връзки има още едно момиче и едно момче –  Дакота (22) и Александър (26).

„Хората искат да знаят как успяваме да съхраним връзката си, макар да сме в публичното пространство, защото това не е никак лесно. Истината е скучна. Ходите заедно до магазина, пиете кафето си заедно, вечеряте пак заедно, казвате си по някоя шега и отивате да спите. Готови ли сте за това? Живеете като нормално хора. Вярвате или не, това е истината", обяснява нормалния си живот звездата.

Дали това го отегчава? Не! Антонио е намерил начин да се наслаждава на живота си: „Може да живееш живота си просто под формата на някаква рутина, или да го почувстваш като някакво изкуство. Аз избирам втория начин. Търся нови неща, по-креативни, места, които да ме вдъхновяват като Аспен. Там се инспирирам да живея по най-добрия начин, който знам".

Снимките на горещия испанец вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари