IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: Крис ми е като братче

8 ноември 2012 12 20

Певицата отново отрече да е имала нещо с по-младия си колега

Снимка: сп. Marie Claire

Снимка: сп. Marie Claire

В интервюто певицата споделя още за приятелството си с Крис Браун, с когото я нарочиха, че има връзка. Дамата публично отрече слуховете, че се е целувала с него в нощен клуб през септември, настоявайки че само се е навела близо до устата му, за да чуе по-добре какво ѝ говори.

„Бях в клуба с моя приятел Уил Ай Ем и си говорихме с Крис. Тогава направиха онези снимки и сега всички мислят неща, които не са верни. Чувстваш се сякаш не можеш да направиш нищо. Познавам Крис, откакто влезе в този бизнес. Той ми е като малко братче и е един от най-талантливите хора в индустрията", казва още Никол.

На финал красавицата разкрива и нещо за бъдещите си семейни планове, които на този етап не включват деца. Мнението на Никол по въпроса е: „Не искам деца сега. Когато стана майка, ще съм от онези, които нямат бавачки. Смятам, че след пет години ще е добро време да имам деца. Но тези неща се случват, когато се случат".

Вижте Никол в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари