IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси Майк е най-секси и извън екрана

16 ноември 2012 08 20

Чанинг Тейтъм бе обявен за „най-сексапилният мъж на 2012“ от сп. People

Снимка: сп. People

Снимка: сп. People

Феновете на Брадли Купър, Райън Гослинг и Иън Сомърйолдър отново останаха разочаровани, след като техните любимци не се оказа достатъчно секси. Поне според екипа на сп. People. В тяхната класация  „най-сексапилният мъж на планетата за 2012" честта се падна на Чанинг Тейтъм.

Когато 32-годишният актьор разбрал, че е попаднал в елитната листа на секси красавци, сред които миналогодишният победител Брадли Купър, Райън Рейнолдс и двукратните победители Брад Пит и Джордж Клуни, актьорът не можел да повярва.

„Първата ми мисъл беше: „Вие се майтапите с мен!", разкри Чанинг, който е женен за Джена Тейтъм от 2009г. „Казах на Джена, докато къпехме кучетата. И тя възкликна „Какво?", но после започна да ме нарича „най-сексапилния мъж", добавя с усмивка актьорът.

Новото определение не би трябвало да се струва странно за Тейтъм. Особено след като направи впечатляваща роля в лентата „Мagic Mike" ("Професия стриптийзьор"), където печелеше вниманието на жените с уникалното си тяло.

Следващият му проект също набляга на физическите му дадености. Чанинг ще се снима в лентата „Foxcatcher", където ще се превъплъти в образа на Олимпийски борец. За целта хубавецът отделя много време за упражнения и следва специфичен режим на хранене. „Харесвам ми да се движа с лекота. Ако стана прекалено мускулест, няма да мога да се движа бързо. Когато не тренирам, лесно се отпускам и ставам мек", казва още той.

За съпругата му, обаче това не е проблем, защото тя обича и душата на Чанинг. "Хората виждат, че е секси и забавен, но не прозират емоционалната му същност. Той има толкова голямо сърце", казва Джена.

Вижте най-сексапилния мъж за тази година и останалите мъже, с които се „състезава" за отличието в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари