IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Между Наталия Водянова и Джонатан Рис Майърс пламна любов

23 ноември 2012 10 20

Красавците показват силни чувства от корицата на списание Marie Claire

Снимка: сп. Marie Claire

Снимка: сп. Marie Claire

Ако се чудите защо руският топмодел Наталия Водянова играе влюбена в ирландския актьор Джонатан Рис Майърс ("Мач пойнт", "Династията на Тюдорите") на корицата на списание Marie Claire, то поводът е филм, а не реална любовна история.

Става въпрос за англоезичната романтична драма "Belle du Seigneur", чиято световна премиера е в края на този месец, а в главните ѝ роли са точно синеоките хубавци Джонатан и Наталия.

Действието в лентата се развива през 30-те години на миналия век, а в центъра на сюжета е млад мъж от еврейско потекло на име Солал, чийто живот протича без особени проблеми, докато не се запознава и влюбва в Ариан – привлекателна млада жена с протестантски виждания, омъжена за един от неговите служители.

Филмът още не се е появил на големия екран, но вече привлече вниманието на медиите и критиката. В много отношения това е заслуга на красивите и магнетични главни герои. Според много журналисти те са една от най-красивите и вълнуващи екранни двойки за последните няколко години.

Това е и основната причина Наталия и Джонатан да позират за коледния брой на руското издание на Marie Claire.

Сесията е заснета в Париж под зоркото око на модния редактор на списанието Альона Исаева, а снимките са подписани от испанския фотограф Ксема Есте, който е работил с издания като Vogue, Harper's Bazaar, V и GQ.

Вижте горещите кадри в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари