IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло: Харесвам добрите мъже

26 ноември 2012 08 11

Латината вече не си пада по лоши момчета

Снимка: сп. InStyle

Снимка: сп. InStyle

Тази година Дженифър Лопес си заслужи медийния интерес. Дамата не само си хвана младо гадже, но и в момента тече турнето ѝ, което ще приключи на 23 декември и дори мина през София на 18 ноември.

У нас дивата показа голямата си класа и от близо се уверихме, че тя наистина младее и е толкова енергична. Дали тази енергия идва от любовта или от начина на живот, който 43-годишната майка води?

„Най-важното е да намериш баланс. Трябва да знаеш какво те прави щастлив, за да може животът ти да бъде такъв, какъвто си мечтал да бъде", казва Лопес в декемврийския брой на сп. InStyle. В него дивата позира със секси прилепнали рокли и демонстрира извивките си в дантелен костюм, който прилича на на бельо и я покрива от петите до шията.

Чувства ли се секси Дженифър? О, да. Латината е от жените, които усилено се грижат за себе си и харесват всяка частица от тялото си. „Не знам коя е най-хубавата част на остаряването. Аз още не съм остаряла", самоуверено вметва певицата. Вглеждайки се по-упорито в нея, наистина се вижда, че тя изглежда божествено. По-добре, отколкото преди 20 години.

Лопес изпълни мечтата си да бъде майка и е горда със своите близнаци Макс и Еме. И макар с таткото Марк Антъни семейният живот да не върви толкова добре и да наложи раздялата им, атрактивната дама не страда от липса на мъж до себе си. Вечер тя се разтапя в прегръдките на 24-годишния танцьор Каспър Смарт, за когото наскоро сподели, че е прекрасен и му благодари за подкрепата професионализма.

„Най-важното качество, което мъжът на живота ми трябва да притежава, е да бъде мил и сладък. Харесвам добрите мъже", категорична е Дженифър. А тя има опит с лошите момчета – преди повече от 10 години хубавицата излизаше с рапъра Пи Диди и дори стана свидетел на престрелка, като по-късно по време на полицейската проверка бе установено, че в колата на певеца има пистолет. Дали Каспър е нейното добро момче?

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари