IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-добре късно, отколкото никога

30 ноември 2012 10 20

Кои звезди изчакаха да минат 20-те, преди да загубят девствеността си

Снимка: Victoria's Secret Swimwear

Снимка: Victoria's Secret Swimwear

В 21 век думата „девствен" сякаш е обидна. Всеки сам избира кога за пръв път да прави секс и не е нужно да бъде съден – дали е прекалено рано или прекалено късно. Все пак в някои страни „девствеността" се счита за голяма добродетел и мъжете избират съпругите си и по този критерий (важи най-вече за мюсюлманския свят).

Преди 10-15 години, когато на пазара стана бум от поп звезди, всички те – Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Джесика Симпсън не спряха да повтарят в интервюта, че чакат истинската любов и ще запазят девствеността си до сватбата. Майките бяха доволни, защото подрастващото поколение взимаше пример от своите идоли. А църквата сигурно би ги обявила за светци.

Връщайки се назад, това не ни се струва толкова нереално. Все пак говорим за средата на 90-те години на миналия век. Това, което е нереално е, че жена като Адриана Лима наистина изчака до сватбата си. А това са цели 27 години! Колко ли мъже са се опитали да свалят бикините на мисис Лима?

Вижте и кои са останалите звезди за пример в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари