IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво се случва в спалнята на ...

3 декември 2012 10 20

Те имат различен опит в секса и не се страхуват да го споделят

Ева е ревностна фенка на вибраторите. Снимка: Reuters

Ева е ревностна фенка на вибраторите. Снимка: Reuters

В началото на 90-те години на миналия век Мадона поведе сексуална революция. Тя говореше открито за това, какво се случва между чаршафите, парадираше със своята сексуалност и твърдеше, че „мастурбация" не е е лоша дума.

Нейният аналог през 21-ви век е Лейди Гага. Тя не обича табутата и затова често може да бъде чута да разказва за любовния си живот. В началото на кариерата си успя да обезкуражи доста мъже, споделяйки, че сексът отнема креативността ѝ и винаги се чувства самотна. Но ето, че след появата на актьора Тейлър Кини, Гага се вдъхнови и започна да си играе на вампир в леглото.

Мадона, Дженифър Лопес, Шарън Стоун, Деми Мур и Хали Бери си намериха млади мъже и спряха да се хвалят със сексуалния си живот. То се подразбира, че трябва да е вълнуващ, защото тези лъвчета кипят от енергия и желание да впечатляват звездните си „каки".

По-младото поколение, в което влизат Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Тейлър Момсен и т.н. има друга представа за секса.

Каква е тя, научете в галерията ни, както и кои други звезди са се изказали без свян за сексуалните си предпочитания и опит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари