IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 знаменитости, които са били осиновени

11 декември 2012 08 20

И животът им е тръгнал в звездна посока

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

В последните години е много модерно между знаменитостите в Холивуд да осиновяват деца, особено цветнокожи и от далечни, бедни региони.

Но знаете, ли че някои от доста популярните личности в света на шоубизнеса също са били осиновени като малки от своите родители?

Повечето от тях са известни актьори, музиканти, а някои от тях като изобретателя Стив Джобс, например, направо промениха хода на съвременния живот.

В света на осиновяването и приемната грижа участват индиректно много актьори, спортисти, политици и т.н.

Не е задължително осиновителите на едно дете да нямат кръвна връзка с него. Често баби и дядовци, чичовци и лели с желание поемат грижата за малкото момче или момиче. 

Направихме ви списък с десет от най-популярните и разпознаваеми имена в съвременното общество, които не са израснали под опеката на своите биологични родители, но пак са пожънали успех в живота. Сред тях са Мерилин Монро, която е прекарала част от детството си в различни сиропиталища, великият Джон Ленън, бившата най-добра приятелка на Парис Хилтън - Никол Ричи.

Останалите вижте в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )