IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайни забежки, афери и още холивудски драми

2 януари 2013 08 20

Двойки, които са малко известни на широката публика

Фърги и Джъстин, Снимка: Getty Images/Gulliver

Фърги и Джъстин, Снимка: Getty Images/Gulliver

Холивуд е място, където често партньорите се разменят, а понякога и бивши съпружески двойки (какъвто е случаят с певицата Шаня Туейн, която се омъжи за Фредерик Тибо - екссъпругът на жената, която отмъкна предишния ѝ мъж Мът Ланг). Дали, защото изкушението е голямо и красивите жени са в излишък, или просто, защото шоубизнесът те кара да прекарваш дълго време с някой – на екрана или сцената и това обърква професионалния и личния ти живот.

Не е рядкост холивудска звезда да има по няколко брака зад гърба си... а броят на връзките ѝ да е значително по-сериозен. Когато и двамата са известни, те предизвикват силен медиен интерес.

Има знаменитости, които се срамуват от своето минало. Има и такива, които са започнали нов живот и не искат да се връщат назад, а трета група буквално отрича да е имала афера с посочен от медиите господин или дама, без значение дали човекът е популярен.

Преди години отказът на Марая Кери да признае, че е имала афера с Еминем се превърна в обществена свада, в която и двамата си разменяха словесни нападки. До ден днешен певицата отрича да е била гадже на белия рапър.

А знаехте ли че Фърги е имала кратка авантюра с 16-годишния Джъстин Тимбърлейк, който очевидно е слагал рога на тогавашната си изгора Бритни? В Холивуд малко неща могат да останат тайна. Дори ако се случват под завивките на звездите.

Сайтът starcrush.com извади на бял свят някои малко известни истории, които вероятно са ви убегнали.

Вижте между кои звезди са прехвърчали искри, за които почти не се говори, в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари