IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В Холивуд възрастта не пречи на любовта

17 януари 2013 10 20

Топ 10 на двойките с най-голяма възрастова разлика

Брус и Ема; Снимка: Reuters

Брус и Ема; Снимка: Reuters

Вярвате или не в приказките за истинската любов между една красива, млада жена с доста по-възрастен милионер, факт е че тя се случва доста често, особено в света на шоубизнеса.

В Холивуд е пълно с романтични двойки и семейства, между които има разлика във възрастта от няколко десетилетия. 

Преди сме ви представяли двойки, в които жената е много по-зряла от гаджето си, а сега се фокусираме върху „влюбени птички", където мъжът вече е пораснал и се е сдобил със слава, когато настоящата му жена/приятелка се е раждала.

Да вземем например Брус Уилис. Актьорът, който умира трудно смени Деми Мур с 24-години по-малката от него Ема Хеминг, която дори го направи баща за четвърти път миналата година. Не, че Деми страдаше от този факт, защото и тя отрано се бе ориентирала към по-младичкия Аштън, с който обаче, бракът и не продължи особено дълго и щастливо. 

Понякога любовта наистина не трябва да бъде спирана от някаква възраст. Но какво ще кажете за Хю Хефнър, който се ожени за 60 години по-младата Кристъл Харис? Той може да ѝ бъде дядо!

Но пък възрастта е нещо съвсем незначително, когато в една връзка са намесени пари, слава и влияние, нали?

Представяме ви 10-те най-известни двойки с огромна възрастова разлика. Можете да ги разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Деси ( преди 11 години )