IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танди Нютън успешно побеждава булимията и расизма

26 март 2013 08 20

На 40 години актрисата се радва на щастлив брак, успешна кариера и естествена красота, без намесата на пластичната хирургия

Снимка: сп. InStyle

Снимка: сп. InStyle

Актрисата Танди Нютън е от дамите, които могат да се похвалят с естествена красота дори и на 40. Тъмнокожата дива се радва на спокоен живот и вътрешен баланс, който е постигнала с много труд и страдание.

Танди е позната на зрителите от лентите „Beloved", „Mission: Impossible II", „The Pursuit of Happyness", „W and Crash" и др. Хубавицата демонстрира чара и красотата си в новия брой на InStyle и няма как човек да не се възхити на стегнатото ѝ тяло и гладка кожа. Те са 100% естествени – без хирургическа намеса.

„Лицата на хората се движат постоянно , така е изразяват различни емоции. Аз съм на 40 години и работя във филмовата индустрия, така че разбирам защо някои актриси избират да се подложат на различни пластични операции и процедури. И не ги съдя. Но аз не бих го направила, защото как ще изразявам емоциите си, ако лицето ми не може да се движи? Остаряването може да бъде красиво както е при Изабел Хупърт, Джуди Денч, Маги Смит", казва хубавицата.

Танди харесва лицето си, но не винаги е била ок с тялото си. Когато е била около 20-годишна, Нютън започва терапия, тъй като има сериозни проблеми с храненето. Актрисата се разболява от булимия и ѝ трябват години, за да я превъзмогне.

Тя е вследствие на различни фактори – Танди получава първата си роля на 16 години, а като дете често е обект на нападки от съучениците си, защото е единственото тъмнокожо момиче в училището си в Корнуол, Югозападна Англия.

Въпреки трудните си тийнейджърски години, дамата успява да стане студентка в Кеймбридж, където получава образование в сферата на социалната антропология.

През юли 1998г. Танди се омъжва за Ол Паркър и до ден днешен се радва на щастлива брак, от които се раждат две деца.

„Съпругът ми е най-добрият ми приятел, а децата ми са удивителни!", с гордост възкликва Нютън.

Вижте снимките на Танди за InStyle в галерията ни. Те са дело на фотографа Душан Релжин, а на тях Нютън носи нежни тоалети на Dior, Missoni, Prada и Alberta Ferretti.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари