IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елементарно, драги това е Луси Лиу!

8 април 2013 13 20

Горещи кадри с телевизионната д-р Уотсън

Снимка: сп.Emmy

Снимка: сп.Emmy

В момента един от най-хитовите сериали в САЩ е с участието на миньончето Луси Лиу и с британския актьор (и бивш съпруг на Анджелина Джоли) - Джони Лий Милър. Двамата са звездите на телевизионната продукция на CBS „Елементарно, Уотсън! (Elementary), която се базира на литературните образи на Артър Конан Дойл - Шерлок Холмс и д-р Уотсън.

В този случай д-р Уотсън е зашеметяващата, 44-годишна актриса, която нашумя с ролята си в сериала „Али Макбийл.

В новия, априлски брой на списание Emmy, Луси разкрива, че медитира по два пъти дневно и го прави дори на снимачната площадка.

Нейният колега Милър не пести похвалите си за мис Лиу като добавя: "Тя има страхотно чувство за хумор. Винаги се опитва да види смешната страна на нещата. В противен случай щях да се събуждам нещастен. Когато започнеш да прекарваш толкова много време с някой, ти наистина трябва да бъдеш в състояние да стоиш в компанията му, а аз обожавам нейната компания."

Според създателя на продукцията, изборът им е паднал върху Луси за въпросната мъжка роля, защото "тя може да бъде невероятно силна. Тя може да стои над закона. Тя може да ви помогне в трудни времена."

Дребничката актриса е известна с хуманитарната си работа за УНИЦЕФ, но държи личния си живот в тайна.

Тя споделя, че обича да готви вечери за приятелите си и да се разхожда из музеите и галериите в Ню Йорк.

За личния си живот Луси казва само: "Аз предпочитам да стоя далеч от светлината на прожекторите, освен ако не трябва да се показвам, заради работата си. Ако хората наистина разберат коя съм, след това ще изгубят интерес към това, което правя в професионален план. Те винаги ще ме свързват с това, което знаят за мен извън екрана, а не с ролите ми. Ако човек не успее да запази личния си живот в Холивуд, той се ограничава много като артист."

Вижте снимките на гъвкавата Луси в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари