IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовниците, които светът няма да забрави

23 април 2013 07 20

Те не устояха на изкушението да се забъркат с женен мъж

Оксана и Мел, Снимка: Reuters

Оксана и Мел, Снимка: Reuters

С годините институцията брак придобива все по-малко значение за хората. Без значение звезди, принцове или „простосмъртни" те не се страхуват от Бог и не спазват неговите заповеди. Какво е обяснението? Те следват сърцето си!

А нали уж всички живеем заради любовта?! Ако попитате Брад Пит, той не е искал да нарани екссъпругата си Дженифър Анистън, когато попадна в прегръдките на неустоимата Анджелина Джоли. И халката не го спря да последва сърцето си.

Но за изневярата са нужни двама. И както мъжете са „широко скроени" по тази тема изглежда и дамите нямат никакви скрупули да разбият нечие семейство или дори своето собствено.

Поредното доказателство беше миналогодишната афера на Кристен Стюарт. Младата актриса от „Здрач" уж бе щастлива с половинката си Робърт Патинсън, а накрая не само че разби сърцето му, а и съсипа брака на режисьора Рупърт Сандърс. Съпругата му го заряза, малко след като разбра, че ѝ е сложил рога.

Едва ли има нещо достойно в това да кръшкаш, но поне някои любовници си знаят мястото. Камила Паркър чака дълго за да получи своя шанс с принц Чарлз и за съжаление съдбата ѝ помогна по най-бруталния начин, като отстрани лейди Даяна от този свят. Поне двете дами бяха достатъчно доблестни, че да не влязат в медиен дуел, което не може да се каже за много други публични личности в днешно време.

Вижте кои са едни от най-известните любовници със статус на „знаменитости" в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари