IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добре опазените тайни в Холивуд

17 май 2013 07 20

Годежи, сватби, деца, изневери... някои неща все пак могат да бъдат потулени!

Райън и Блейк - бърза сватба без годеж. Снимка: Reuters

Райън и Блейк - бърза сватба без годеж. Снимка: Reuters

Често питат знаменитостите как им се отразява славата. И не е изненада за никого, че те се оплакват от липсата на лично пространство. Въпреки парите и обожанието на хората, едва ли има човек, който би бил щастлив да го следят на всяка крачка.

В началото на кариерата медийното внимание е наложително и дори личности като Ким Кардашян, Кати Прайс и Линдзи Лоън се чудят какво да измислят, за да са във фокуса на пресата.

Когато обаче една звезда се утвърди в бранша си, тя иска спокойствие. Славата и шумът трябва да останат само на сцената. Защото преди всичко сме хора и не сме безгрешни. И когато наяве излязат кирливите ризи, е трудно да се спасиш от помията, която медиите могат да излеят върху теб.

Още по-гадно е, когато не си виновен за случващото се (например да станеш рогоноска като Черил Коул или Мария Шрайвър), а те следят постоянно папараци и репортери, за да направят ситуацията още по-грозна.

Живеем във времето на сензациите и често медиите не се съобразяват с обекта на своето разследване. Има неща, които не е редно да стават обществени, без значение на кого се случват - смърт на близък човек, аборт, тежко заболяване... И колкото и да са напористи журналистите, звездите се научиха как да ги крият. Пример за това е Джоли, която преживя двойна мастектомия без никой да разбере. Чарлийз Терон и Сандра Бълок пък станаха майки под носа на лешоядите с фотоапаратите и микрофоните.

Вижте кои други тайни излязоха наяве месеци, че дори години по-късно, в галерията галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари