IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-злопаметните мъже-знаменитости

16 юли 2013 10 10

...които открито обиждат своите бивши половинки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Любовта може да извади най-доброто, но и най-лошото от един човек, особено след като силните му чувства претърпят обрат и от страст се превърнат в омраза. Доказателство затова са някои от звездите. В България сме свикнали да четем за злобните престрелки между различни популярни личности, които са се разделили горчиво (например между Валери Божинов и Алисия, Иван и Вихра, Елен Колева и Александър Найденов).

В Холивуд е същото, въпреки че знаменитостите имат агенти и пиар-и, които уж ги съветват какво да говорят пред обществеността. И там се случва често някой да обижда чрез творчеството си или още по-директно – чрез медиите, бившата си половинка и то години, след като няма нищо общо с нея.

Не може да не започнем с Брад Пит, който наскоро зашлеви шамар уж индиректно, но доста грубо, на бившата си съпруга Дженифър Анистън.

Той взе да обяснява пред новия брой на списание Esquire, че по време на брака си с нея се е чувствал ужасно, че това е било загуба на време за него, и че от скука е посягал към дрогата... „Търсех вдъхновение, а се чувствах като в някакъв вакуум", казва Брад, визирайки брака си с Анистън. Със сигурност е могъл да се изкаже и по-меко!

Вижте в нашата галерия, на кои други знаменити мъже им липсва чувствителност, поне спрямо експоловинките им!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

G. ( преди 10 години )