IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис Каприз е второто им име

12 юни 2013 07 20

Те си знаят цената и затова изискванията им са извън рамките на въображението

Джей Ло, Снимка: Reuters

Джей Ло, Снимка: Reuters

Бионсе се опита да вдъхне позитивизъм на определението „дива" със своята едноименна песен. В нея дамата описва дивите като необикновени, силни и независими жени. И това е така, защото подобен етикет носят представителки на нежния пол, които изпъкват с нещо специално над другите.

В речника може да откриете следното определение за това съществително: успешна и забележителна жена; талантлива певица, радваща се на висока популярност – поп дива.

Освен със своята божественост обаче светските диви са добре познати като капризни същества, които лазят сериозно по нервите на всички, които се грижат за тяхното удобство. Често в договорите си преди концерти и други участия, звездите от сцената добавят и своите изрични желания в писмен вид.

Като изключително претенциозна дива се слави Джей Ло, която през март тази година провали изявата си пред 60-милионна публика – нещо, за което много нейни колежки могат само да мечтаят.

Лопес бе поканена да пее на откриването на турнир по крикет, част от Висшата лига на Индия, но нейните изисквания са разколебали организаторите.

Джени искала да ѝ бъде осигурен частен самолет и голямо количество хотелски стаи, които трябвало да бъдат съобразени с нейния стил на живот и нужди.

Това не е първият случай, в който капризите на дивата провалят нейно участие. През 2010 г. тя трябваше да се снима в специално видео, което да подкрепи борбата срещу СПИН. Тогава тя пожела 45-метрово ремарке, покрито с бял плат, бели дивани, бели лилии, бели покривки и специални свещи. Лопес бе сменена от колегата си Питбул за записа.

Вижте кои са останалите капризни светски лъвици в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари