IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Метаморфозите на вампира Робърт Патинсън

10 май 2014 08 50

Лицето на британския актьор е покрито с боя на корицата на ново списание

Снимка: сп.Première

Снимка: сп.Première

Робърт Патинсън е почти неузнаваем на корицата на новия брой на френското списание Premiere.

Лицето на звездата от сагата „Здрач“ е покрито с черна и бяла боя, а статията за 27-годишния британски актьор се казва „Метаморфозите на Робърт Патинсън“. За основния кадър, дело на фотографа Даниел Левит, той носи колоритна блуза на дизайнера Phillip Lim.

Скоро, на Филмовия фестивал в Кан, Роб ще представи своя нов филм „Rover“. Лентата е психологически, високоскоростен трилър и в нея участва и звездата Гай Пиърс. Филмът трябва да се появи по кината през юни т. г.

В новия си филм Роб няма нищо общо с романтичния вампир от „Здрач“ Едуард Кълън, а и вероятно такава е била целта му, приемайки ролята. Тук той е зъл, брутален и безкомпромисен и до голяма степен това е причината арт сесията за изданието да е в тази мрачна стилистика. Това е втората подобна роля за Патинсън след психо драмата от 2012-та „Космополис“, на режисьора Дейвид Кроненберг.

„Rover“ беше заснет сред австралийската пустиня миналата зима (на 2013-та). Освен това съвсем скоро по кината (в края на май) ще се появи другият нов филм на Патинсън – „Maps to the Stars“, отново на Кроненберг, където той има гореща секссцена с Джулиан Мур.

Вижте снимките на Робърт за френското списание в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не ми харесва, прехвален е и той, и славата му!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар