IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите романси в Холивуд

18 август 2014 08 10

Вижте кои са звездните двойки, чиято любов се разгоря тази година

София Вергара и Джо Манганиело; Снимка: Splash News

София Вергара и Джо Манганиело; Снимка: Splash News

Миналата година (2013) любовта срещна доста известни личности от Холивуд, за които животът се разви прекрасно в личен план.

Аманда Сифрийд намери мъжа на мечтите си в лицето на колегата си Джъстин Лонг, братът на Марк Уолбърг - Дони се влюби и сгоди за Джени Маккарти, Зое Салдана успя да се раздели с Брадли Купър и да се омъжи за горещия художник Марко Перего, от когото вече чака и бебе, а 50-годишната Кортни Кокс намери сродна душа в ирландския музикант Джони Макдейд.

През настоящата 2014-та година също вече има изобилие от нови двойки, които не крият от обществото своята любов.

Една от най-изненадващите нови двойки са красавците Джо Манганиело и София Вергара.

Двете тв звезди от сериалите "Модерно семейство" и "Истинска кръв" се запознаха през май месец, а дни след това тя обяви, че се разделя с годеника си Ник Льоб.

Месец по-късно стана ясно, че София се е влюбила в Джо (който е с пет години по-млад от нея), той пък е бил поразен от нея още щом я видял и така двамата вече летят на крилете на щастието.


Така двамата вече летят на крилете на щастието вече 3-4 месеца и спокойно могат да получат титлата "Най-секси двойка на лято 2014-та".

Вижте кои са другите нови, горещи двойки в Холивуд в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )