IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои известни личности стареят най-грозно

4 май 2015 12 15

Вижте кои звезди не успяха да остареят с голяма грация

Рене Зелургър; Снимка: ranker.com

Рене Зелургър; Снимка: ranker.com

В последно време тенденцията в Холивуд е звездите да не остаряват видимо. Те сякаш имат магическа пръчка, с която спират времето.

Вълшебната пръчица най-често обаче е в ръцете на пластичния им хирург, но и в техните усилия да живеят и да се хранят здравословно и да спортуват редовно.

Пример за звезди, които изглеждат много по-млади от възрастта си са Дженифър Анистън, Дженифър Лопес, Кортни Кокс, Деми Мур, Джордж Клуни, Брад Пит, Киану Рийвс, Сандра Бълок и др.

В шоубизнеса обаче има и известни личности, които започват да изглеждат ужасно с напредването на възрастта – те дори изглеждат по-стари и сбръчкани, отколкото би трябвало.

Вероятните виновници за това са излишните им килограми, нездравословният им стил на живот и... прекаляването с пластичната хирургия.

Тези актьори и музиканти са урок за всички нас, че лошите навици, изкушенията и манията за вечна младост, могат всъщност да съсипят външността на един човек и то по жесток начин.

Вижте в галерията ни кои са известните личности, които се състариха ужасно през последните години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари