IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12-годишното момиче, което вече е по-успешно от вас

16 май 2015 12 35

Мади Зиглер има три милиона последователи в Instagram

Мади Зиглер; Снимка: Getty Images

Мади Зиглер; Снимка: Getty Images

Преди четири години Мади е напълно обикновено момиче, което се занимава с танци. През 2011 година майка ѝ я записва в предаване, свързано с танци. Именно там я забелязва певицата Сиа, която се свързва с нея, за да я попита дали би искала да участва в един от нейните видеоклипове.

Останалото вече е известно – следват появи в „Chandelier“ и „Elastic Heart“ (с Шая Лебьоф) и последната (може би засега) песен – „Big Girls Cry“. През месец февруари малката Мади дори се присъедини към Сиа и Кристен Уиг по време на изпълнението на австралийската звезда на наградите „Грами“.

Снимка: Reuters

Талантливата Зиглер дори се е появявала в две от най-популярните американски предавания – на Джими Кимел и Елън Дедженеръс. Списанията също не правят изключения.

Популярността на малкото момиче е нараснала толкова много, че нейната загрижена майка е наела екип, който се грижи постоянно за сигурността ѝ.

За жалост, като повечето звезди, станали известни от малки, Мади вече осъзнава, че е изгубила нормалното си детство и живот. Преди време тя разкри: „Вече не се чувствам нормална, защото ме разпознават, дори когато просто се опитвам да се забавлявам или си купувам сладолед с моите приятели. Хората полудяват и става непоносимо“.

По-долу може да видите последното видео с участието на малката Мади Зиглер, а в нашата галерия може да разгледате нейни снимки.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Elle ( преди 8 години )