IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трансформациите в косата на Миранда Кер

28 юни 2015 04 20

Проследете промените в прическите на модела

Миранда Кер; Снимка: Getty Images

Миранда Кер; Снимка: Getty Images

Миранда Кер е една от най-красивите жени в света и един от най-успешните модели в момента.

Едва ли има някой, който се учудва, че 32-годишната австралийска красавица винаги изглежда добре – все пак тя изкарва парите си именно чрез своята визия.

По тази причина Миранда се старае външният ѝ вид да е перфектен постоянно, като това включва не само дрехите, аксесоарите и грима, но и косата.

Като цяло моделът не обича да експериментира по отношение на прическите, ето защо през годините косата ѝ винаги е имала сходен вид.

Това обаче е едно от характерните неща за красавицата, която се старае да остане максимално „натурална“.

Личи си и по нейната коса, чийто цвят търпи промени, но не драстични. Същото важи и за дължината, която никога не е била твърде къса или твърде дълга.

По отношение на оформянето на косата дори за официални случаи, Миранда се придържа към няколко любими прически – вълниста, вързана на опашка, прибрана на кок или изправена.

За да проследите трансформациите в косата на Миранда Кер, посетете нашата галерия и разгледайте снимките на чаровницата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари