IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Професия блондинка: 10 култови изцепки на Джесика Симпсън

18 декември 2015 14 10

Звездата неведнъж е оставяла фенове и журналисти без думи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Много звезди изглеждат прекрасно, но когато си отворят устата провокират ужас не само у интервюиращите ги, а и у своите фенове. Джесика Симпсън е една от тях. Блондинката е майка на две деца и има прекрасен съпруг до себе си, но това не ѝ пречи да се държи като глуповат тийнейджър или по-точно да говори като такъв.

Наскоро певицата буквално втрещи журналистите на сп. Extra, когато коментира в интервю темите за децата, модата и живота като цяло. По думите ѝ бащата на децата ѝ Ерик Джонсън е „нейно гадже“... ала това не е първата изцепка на звездата.

Ето и с какво друго тя ни разсмиваше през годините:

В един от епизодите на риалитито по MTV „Младоженци“, в което участва с тогавашния си съпруг Ник Лейчи, Джесика потресе всички с въпроса: „Какво е това, което ям? Пиле или риба? Знам, че е риба тон, но пише „пилето на морето“!“.

Доста по-късно тя сподели следната мъдрост: „Да си глупав означава да не знаеш нещо“.

Що се касае до мнението ѝ за възрастта... „На 23 вече си стар. Това е почти като да си на 25, което си е все едно да си в средата на 20-те“.

В друг епизод на риалитито „Младоженци“ Симпсън се изцепи: „Дали би било странно, ако взема чантата си Louis Vuitton на къмпинга?“.

Дори майтапчията Джими Кимел остана без думи, когато бременната тогава Симпсън каза в шоуто му: „Когато водите ми изтекат, ще бъдат като хидратант за огън“.

Говорейки за бременността си пред Джей Лено блондинката сподели веднъж: „Не, че сме опитвали, но определено практикувахме... и то не безопасен секс“.

В интервю пред Елън Дедженеръс Джесика обясни защо не си мие зъбите всеки ден: „Защото те са толкова бели и не искам да ги усещам хлъзгави. Но ползвам вода за зъби всеки ден. Когато си измия зъбите, устните ми се пързалят върху тях и не мога да ги овладея!“

Като истинска дама Симпсън сподели пред сп. Extra в далечната 2007: „Захарта и млечните продукти не ми се отразяват добре. Може да ги чуете от всичките ми отвори“.

Джесика за музиката и модата: „Музиката? Просто исках да си взема почивка. Тя е в сърцето и душата ми, но така е и с хубавите рокли“. По време на свой концерт през 2008 г. певицата изуми публиката с думите: „Аз пърдя, но повярвайте, мирише на рози“.

Един от туитовете на звездата през 2009 гласеше следното: „Обичам когато текстовете на песните ме питат някой въпрос. „Питам“ дума ли е изобщо? Извинете, че не ме бива с граматиката“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари