IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В добро и зло, приятелки завинаги!

18 март 2017 09 00

Звездните приятелства, които устояха години в змиярника Холивуд

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Клюки, интриги, раздели, предателства... и те все още са заедно. Има няколко женски двойки, които сме свикнали да виждаме през годините и вече дори виждаме като едно цяло. Според някои приятелството в шоубизнеса е невъзможно, но те доказаха обратното. Вижте големите звезди на Холивуд и музикалната сцена, които години наред разчитаха една на друга и днес продължават да го правят.

Кортни Кокс и Дженифър Анистън

Откакто се събраха на екрана покрай участието си в „Приятели“, Дженифър Анистън и Кортни Кокс са неразделни. Когато Брад Шит заряза Джени заради Анджелина, тя избяга от света и се скри именно в имението на своята дружка в Малибу, където ближеше рани, облегната на рамото ѝ.

Снимка: Instagram

Същото място се оказа неин дом за седмици, докато тя реновираше своето жилище в Ел Ей. „Спях в стаята за гости доста време. Мога да кажа, че тя винаги е била до мен в добро и зло. Кортни никога няма да те осъди. Тя е много справедлива, лоялна и грижлива.“, неведнъж е признавала Анистън за своята вярна приятелка.

Снимка: Instagram

Дрю Баримор и Камерън Диас

Тези две хубавици скрепиха дружбата си на снимачната площадка на „Ангелите на Чарли“. Но те се познават години преди да станат големи холивудски звезди, още когато Диас е работила като модел, а Баримор е сменяла една работа с друга, за да оцелее.

„Тя беше на 16, а аз на 14, когато станахме приятелки. И двете бяхме деца от Лос Анджелис. Тя винаги е била много мила и приятелски настроена към мен. И когато пораснахме и животът ни тръгна в различни посоки, аз ѝ се обадих и ѝ казах: „Имам една невероятна идея. Знам как искам да я реализирам и ще я направя. Участвай с мен в „Ангелите на Чарли“, спомня си Дрю.

В личен план и двете звезди минават през тежки раздели и успяват да продължат напред до голяма степен заради куража, който си вдъхват. С годините блондинките се сближават дотолкова, че Баримор дори признава в интервю, че ако ѝ се наложи да звънне на някого да я измъкне от затвора, това ще бъде именно Диас.

„Определено това ще е Камерън. Тя веднага ще се отзове. Ако търсите перфектния партньор в кухнята или някого, с когото просто да гледате телевизия на дивана, трябва да ѝ се обадите. Тя е най-верният, забавен, страстен и грижовен приятел на света“, описва приятелката си Баримор.

Снимка: Instagram

Никол Кидман и Наоми Уотс

Руси, красиви, излезли като че ли от света на Барбитата Наоми и Никол сякаш са предопределени да бъдат приятелки. Двете се срещат още като тийнейджърки във Phillip Street Theatre в Сидни и десетилетия по-късно продължават да бъдат като сестри.

„Ние сме много, много добри приятелки и сме минали заедно през толкова неща. Това е нещо, което се случва рядко в света на актрисите и аз се гордея, че сме запазили нашето приятелство“, преди време сподели Кидман.

Снимка: Instagram

Кейт Уинслет и Рийз Уидърспун

Много интересна е историята между Рийз и Кейт. През 2007 Уинслет е доста самотна, когато съпругът ѝ Сам Менес е на стотици километри за поредните снимки. Вместо да скучае на дивана, звездата от „Титаник“ решава да отиде до съседката и да ѝ каже „здравей“. Оказва се, че тя е не друга, а бъдещата носителка на „Оскар“ Рийз. И ето, че магията помежду им се случва.

„Представете си какъв късмет извадих, когато един ден на вратата ми се звънна и там стоеше Кейт Уинслет, която ми каза: „Скъпа, Сам снима някъде, а и мисля, че децата ни са на една възраст. Дали може да им уредим някоя среща да си поиграят. И между другото почти 21 часа е, а аз нямам нищо за пиене. Дали ти се намира малко вино?“, спомня си с умиление първата им среща Рийз Уидърспун.

Снимка: Instagram

Ева Лонгория и Виктория Бекъм

Бившата спайска и бившата отчаяна съпруга имат едно странно, но силно приятелство. Двете започват дружбата си през 2007, когато Виктория се мести със семейството си в Холивуд. Какво я свързва с Ева – не само модният им вкус, а и техният фризьор Кевин Пейвс.

„Тя е много забавна и лоялна, Виктория е невероятна бизнесдама и е адски умна. Тя е най-добрата ми приятелка и заедно сме научили много уроци“, категорична е Ева.

Семейство Бекъм от няколко години живее в Англия, но това не се оказва пречка за дружбата между двете фини брюнетки. Те намират време да са заедно, а Вики дори направи дизайна на булчинската рокля на Лонгория. Латината пък е кръстница на малката Харпър Бекъм.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари