IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На бал: Дрейк топи женските сърца, кавалерства на братовчедка!

16 май 2017 07 40

10 звезди, които хванаха абсолвенти под ръка през годините

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато твой роднина е суперзвезда, няма как да не помечтаеш да те заведе под ръка на бала. И Дрейк не разочарова! Певецът за пореден път се върна в гимназията, този път като ескорт на братовчедка си Джалаа.

Тийнейджърката, която скоро ще завърши средното си образование в Мемфис се похвали в социалната мрежа, че е една от малкото дами с двама кавалери, единият от които световноизвестен. Младата дама позира в блестяща рокля до своя съученик в бял костюм и до известния си роднина, който се бе спрял на непретенциозното черно.

Снимка: Instagram

Дрейк е направил вечерта за Джалаа още по-специална като е наел Ролс Ройс, който да ги откара до бала, пише TMZ. Той не е пял на събитието, но е останал за няколко танца и след това е вдигнал парти за нея и 400 от приятелите ѝ.

Вижте в галерията ни чие друго тийнейджърско сърце разтопи младата звезда и кои негови колеги са докарвали до екстаз завършващи гимназисти.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари