IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прогноза: Кои светски двойки са на крачка от брака?

30 декември 2017 09 00

Звездите, които удариха джакпота в любовта тази година

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

За доста знаменитости 2017 г. беше напрегната както в работен, така и в личен план. В шоубизнеса разделите и събиранията са нещо обичайно и все пак вдъхновяващо е как звездите не спират да вярват в брака и любовта и да копнеят да създадат семейство.

На прага на 2018-а медиите вече гадаят кои ще са следващите законни семейства, дали заявка за любовта си с думи и жестове. Ето и прогнозата на enews.com.

Снимка: Splash

Бен и Лиз

Бен Афлек и Линдзи Шукъс изглеждат все по-сериозни. След като актьорът и бившата му Дженифър Гарнър преживяха напрежението покрай развода и раздялата, той много смело афишира връзката си с тв продуцентката.

И все пак сватбеният звън изглежда не е толкова близо за тях. Наскоро Бен трябваше да придружи Линдзи на сватбата на сестра ѝ, но в последния момент бил отбой. Проблеми в рая?

Снимка: Instagram

Джей Ло и Алекс Родригес

Тези двамата определено може да застанат пред олтара отново. Звездите сякаш живеят в балон, изпълнен с любов и все по-често събират децата си заедно, сякаш карайки ги да свикнат с идеята за едно семейство. Близки до Лопес твърдят, че никога не са я виждали толкова щастлива, а източник разкри пред медията, че Родригес планира да ѝ предложи брак съвсем скоро.

Снимка: Instagram

Гуен Стефани и Блейк Шелтън

С по един развод зад гърба си двамата доскоро дори не загатваха за евентуална сватба, макар че са стабилна двойка от 2 години. През последните 3 месеца обаче упорито се говори, че певицата е бременна от любимия си, тъй като на няколко снимки има съмнително коремче. А и близки до влюбените не крият, че те много искат дете. Така че нищо чудно скоро да застанат пред олтара.

Снимка: Instagram

Клои Кардашян и Тристан Томпсън

След развода си с Ламар Одом, Клои имаше някои бързи забежки, докато не залитна здраво по 26-годишния баскетболист Тристан Томпсън, който според слуховете вече я е забременил. Сестрата на Ким не изпуска от поглед любимия си и гледа всеки негов баскетболен мач, а той я гледа като влюбен хлапак, категорични са техни приятели. Въпреки че преживя тежък развод, Клои не била против отново да се омъжи, коментират приятелки на риалити звездата.

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

Една от най-одумваните светски двойки отново е заедно. Певците имат 4-годишна история, белязана с много раздели, скандали и изневери, но ето че отново се събраха. Селена преживя трансплантация на бъбрек и това може и да е отрезвило канадеца, на когото приписаха свалки с почти толкова модели, с колкото е излизал Леонардо ди Каприо. Запитан от enews дали ще предложи на Селена брак, Джъстин отговори с 24-каратова усмивка, което даде надежда на журналистите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари