Всеки човек, дори и ако той е знаменитост с многомилионна армия от фенове, има своя недостатък. Някой не са доволни от формата на носа си, други смятат че очите им не са достатъчно сини. Има сред звездите такива, които са успели да превърнат своите привидно очевидни недостатъци в предимства, пише Elle. Кои са те?

Кейт Босуърт

От детството Босуърт страда от заболяване, наречено секторна хетерохромия. При него част от ириса е с различен цвят. Но това не попречи на Кейт да направи успешна кариера в Холивуд и дори да плени сърцето на Орландо Блум, макар и не задълго.

Парис Хилтън

Богатата наследница, която наскоро се сгоди за актьора Крис Зулка, често е в списъка на най-сексапилните жени. Независимо че има недостатък – паднал клепач. През годините тя се е научила умело да крие този недостатък с грим, който иначе придава уморен вид.

Мерилин Монро

Мерилин Монро е имала лека форма на кривогледство, поради което в началото на кариерата си често е получавала отказ от режисьорите за различни роли. Всичко това се променило в момента, когато актрисата се научила да използва в своя полза този недостатък. А както е известно на нейния поглед не е устоял и президентът на САЩ.

Каролина Куркова

Чешкият модел Каролина Куркова е известен модел на бельо и бански костюми, беше и ангел на Victoria's Secret. Независимо, че русокосата красавица няма пъп. Той бил заличен при операция за отстраняване на пъпна херния.

Летисия Каста

Успешната кариера на френския модел е доказателство, че не всичко трябва да бъде абсолютно перфектно, за да постигнеш слава и признание. Нейните неправилно подредени зъби се превърнаха в нейна визитка. И няма да я замени за холивудска усмивка.

Ванеса Паради

Някой би казал, че и тя няма перфектната усмивка заради разстоянието между предните й зъби. Но тя не се притеснява, нито се срамува. И също е една от нейните отличителни черти, които я правят разпознаваема в цял свят.