IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се развеждат холивудските мъже?

9 юни 2018 08 00

Звездите търсят утеха в работата, приятелите или в децата си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Разводите в Холивуд са почти толкова голямо събитие, колкото и сватбите. Интересът към звездите, предприели тази стъпка, е огромен, което ги поставя в тежка ситуация – от една страна ближат рани след емоционалната катастрофа на законните си връзки, от друга трябва да се крият от папараците и да избягват нахалните репортери, които не ги оставят да преживеят на спокойствие мъката си.

И все пак знаменитостите знаят цената на това да са публични личности и намират начин да се справят със ситуацията.

Джъстин Теру например обяви, че приключва брака си с Дженифър Анистън преди повече от три месеца и междувременно стана редовен посетител на всички модни шоута. Актьорът свали халката си и дори се отправи към Южна Франция на почивка с приятели. По последни слухове, Теру може да е забил горещата си колежка Ема Стоун.

Снимка: Instagram

„Той се наслаждава на живота на необвързан мъж. Напоследък е домакин и гост на доста приятелски събирания. Опитва се да се заобикаля с приятели, а не да мисли за развода си“, каза източник през март пред E! News.

Снимка: GQ

Колегата му и друг бивш съпруг на Дженифър Анистън – Брад Пит също се е фокусирал върху себе си, опитвайки се да превъзмогне проваления си брак с Анджелина Джоли, която му роди три деца. Двойката се раздели през септември 2016, а оттогава той лека-полека се скри от медийното пространство и според негови близки е предприел по-интровертен начин на живот, но фокусиран върху това да се храни здравословно и да се отърве от вредни навици като пиенето.

„Раздялата беше брутална и един от най-тъжните периоди в живота му, но сега той е много по-добре. По-щастлив е и се чувства в по-добра форма“, сподели неотдавна близък до актьора пред E! News.

Снимка: Instagram

През август миналата година край на 11-годишния си брак сложиха и Крис Прат и Анна Фарис. Актьорът се отдаде на работа и постоянно промотира някой от филмите си. Когато не е заринат от работа, Прат прекарва времето си със сина им Джак.

Снимка: Instagram

В отбора на ергените тази година влезе и Чанинг Тейтъм. В началото на април той и половинката му Джена шокираха феновете си с новината, че се разделят след 8-годишна връзка. Оттогава Чанинг сякаш изчезна като сподели в социалната мрежа, че прекарва повече време „в средата на нищото“.

Снимка: Backgrid

Колегата му Бен Афлек имаше 3 години да преживее развода си с Дженифър Гарнър и да ѝ намери заместничка. И накрая май му се получи. След раздялата той и бившата му си поделиха грижите за децата и често дори се събират на празници като едно семейство заради тях. Но междувременно той си намери и нова любима в лицето на продуцента на Saturday Night Live Линдзи Шокоус, с която излиза от средата на 2017.

Още една новост в живота на Бен е огромната татуировка на гърба му, която представлява цветен феникс и вероятно символизира обновяването на живота му, който бе потънал в тъмнина след развода.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари