IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които са били разорени преди да станат известни

22 юни 2019 12 00

Не всеки е роден със сребърна лъжичка в устата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездите са хора, на които се възхищаваме. Независимо дали са певци, актьори, или пък са успели да се издигнат с нещо друго, тяхната работа почти винаги е достойна за уважение. Често си мислим, че всички известни личности са станали такива, защото са имали начертан път и всичко им е дадено „отгоре“. Но това невинаги е така.

Месеци, прекарани в заснемане на филм, сериал или видеоклип. Турнета в няколко различни града, постоянната среща с фенове и задължението да бъдеш пример за подражание. Всичко това се изисква от известните и те работят здраво, за да го постигнат. В повечето случаи го правят, защото знаят какво е да нямаш.

Не всички идват от заможни семейства. На някои дори им се е налагало да спят в колите си докато чакат големия си пробив.

Хали Бери

Мечтата на Хали Бери е била филмовото изкуство. Тя толкова много се е вманиачила в това си желание, че дори не е мислила да започне друга работа, за да се издържа. Ходила на прослушване след прослушване, но след като удряла на камък, останала без пари.

Снимка: Reuters

Наложило ѝ се е да потърси помощ и живяла в приют за бездомни. Стигнало се дотам, че актрисата се обърнала към майка си за подкрепа, но тя отказала.

В момента Бери е една от най-известните жени в Холивуд и е носителка на награда „Оскар“, но със сигурност е трябвало да се потруди здраво, за да стигне дотук.

Дж. К. Роулинг

Преди да стане „майка“ на Момчето, което оживя, Роулинг е била разорена и оставена да се грижи сама за децата си. Положението е било толкова зле, че авторката дори е обмисляла самоубийство. След като намерила утеха в книгите, тя започва да пише поредицата за Хари Потър и смятала, че всичко ще се нареди. Но успехът не дошъл толкова лесно.

Снимка: Reuters

След като пише първия роман „Хари Потър и философският камък“, тя се обръща към множество издателства във Великобритания, но оттам ѝ връщат все един и същи отговор – „Нямаме нужда от детски истории. Хората искат да четат романтика“.

Роулинг обаче не се отказва и едно малко издателство решава да даде шанс на магическия свят и в момента са продадени над 450 млн. копия в света от всичките седем книги за момчето магьосник. Смята се, че богатството на Роулинг възлиза на над 1млрд. долара.

Джим Кери

Преди да стане известен актьор, Джим Кери е бил обикновено момче, чийто баща се борил с безработицата. След дълго време без работа, семейството се принудило да живее в каравана, а Джим е трябвало да започне работа. Той е бил чистач, строителен работник и продавач във фотостудио, за да може да помага за сметките.

Снимка: Reuters

По пътя за работа, гледал и се възхищавал на хората по билбордовете и мечтаел един ден да бъде на тяхно място. Не след дълго, той получава ролята на Лойд във филма „От глупав по-глупав“, който се оказва големият му пробив.

Дженифър Лопез

В момента Дженифър Лопез е на турне из Северна Америка и скоро ще навърши 50 години. Макар в момента да е една от най-известните жени не само в музикалния, но и във филмовия бизнес, американката невинаги е имала такъв успех.

Снимка: Reuters

В тийнейджърските си години тя не се е разбирала с майка си след като Джей Ло избира танците пред колежа. След това свое решение, певицата остава на улицата само на 18 години. Дълго време диванът в танцовото студио, в което е тренирала, е бил нейното легло, но накрая всичко се нарежда в нейна полза и тя успява да пробие.

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър е един от най-разпознаваемите певци в днешно време. Още след като Ъшър го взима под крилото си, той се превръща в сензация и чупи всички рекорди с първото си музикално видео. Но докато се издигне до върха, Бийбър е трябвало да се бори с мизерията и глада.

Снимка: Reuters

Той започва да публикува клипове в Ютуб, изпълнявайки кавъри на известни песни, надявайки се някой да го забележи. Също така е пял на улицата, за да успее да събере пари за храна и джобни. В момента Бийбър се радва на огромна популярност, щастлив брак и несметно богатство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари