IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които мразят спорта и им личи

23 юни 2019 08 00

Понасят доста критики от феновете заради визията си

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

През последните години дори и на модните подиуми се налага присъствието на модели с наднормено тегло. Те са на кориците на най-известните списания и ни убеждават, че всеки трябва да е щастлив с фигурата си. И килограмите не могат да бъдат слагани в рамка. Феновете на звездите обаче рядко се съобразяват с новите тенденции и не пестят критики, когато любимците им често сменят размера на дрехите.

Популярни личности не крият, че не обичат спорта, нито искат да се потят във фитнес залите. Е, то си им личи.

Ейми Шумър – 38 години, височина 170 см, тегло 85 кг

Трябва да бъдем коректни и да кажем, че актрисата роди наскоро и не бива да сме максималисти в каква форма е в момента. Но нейните мерки и теглилки са от времето, когато тя се запозна със своя съпруг. Между другото той е готвач и това видимо се е отразило на осанката на Ейми. Тя признава, че спортуването за нея не е фикс идея и винаги се е чувствала добре в кожата си. Миналата година дори пусна свои снимки в Instagram, на които тича чисто гола. За да докаже, че е твърде далеч от стандарта за дебелина в Щатите – 16-ти размер.

Кели Брук – 39 години, височина 168 см, тегло 75 кг

Пълнотата на британския модел и актриса не ѝ попречи да попадне в класацията на сп. „Максим“ сред най-секси жените от миналия век. Според Кели трябва да обичаш себе си такава, каквато си и да живееш в мир с формите си. Тя признава, че спортът не е за нея, но нейното мнение се промени, когато започна да се среща с шотландския ръгбист Том Еванс през 2010 година. Том не само убеди актрисата в предимствата на спорта, но и изготви за нея строг график за тренировки. Кели отслабна, но връзката между двамата се разпадна. Сега на нейната осанка се радва инструкторът по джудо Джереми Паризи, който е пленен от апетитните ѝ форми. Брук се отпусна и се върна към обичайния си начин на живот, в който спортът не е задължителен.

Дрю Баримор – 44 години, височина 163 см, тегло 69 кг

Тя е израснала в звездно семейство и още на единадесетмесечна възраст се появява в реклама за кучешка храна и печели първите си пари. А след пет години участва във филма „Други послания“. Голямата известност идва след участието ѝ във филма на Спилбърг „Чужденец“. Ако се вгледаме в досегашния ѝ живот, той не е само цветя й рози – лечение на зависимости, много романси, три брака и две деца. Има звезда на холивудската Алея на славата, собствена продуцентска компания и много награди за актьорски постижения. Дрю Баримор признава, че се придържа към вегетарианска храна, която е много трудно да се съчетае с тежък работен график. И според нея това е една от причините да има наднормени килца. Но и признава, че спортът не е сред любимите ѝ занимания. И в същото време обича да яде и изпробва различни специалитети по време на своите пътувания.

Адел – 30 години, височина 175 см, тегло 87 кг

Певицата няколко пъти е вписана в Книгата на рекордите на Гинес за най-дългото присъствие на песните си в класации и за продажбите на албумите ѝ. Тя е една от най-високоплатените млади звезди и едва ли има някой, който може да оспори таланта ѝ. Фигурата на британската певица обаче винаги е била обект на дискусия. Певицата не прави никакви опити да влиза в мерките, които обществото смята за правилни и се харесва такава, каквато е. Често влиза във фитнеса, но е откровена, че не изпитва никакво удоволствие от упражненията.

Мелиса Маккарти – 48 г., височина 157 см, тегло 94 кг

Тя има две номинации за „Оскар“, звезда на холивудската Алея на славата. Актриса, комик, продуцент, тя нахлу и на модното поприще, стартирайки линия от дизайнерски дрехи за по-едри жени. В момента, в който реши да се пробва като дизайнер, тя тежеше над 100 кг. Но наскоро Мелиса реши да бъде добър пример за двете си дъщери и започна да сваля тегло с диета с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати. В дневния ѝ хранителен режим присъстват риба, птиче месо, авокадо, ядки.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

v ( преди 4 години )
прасетаааа, прасетааааа, всичките прасета на мезета !!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар