IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 на страните с най-горещи жени

18 януари 2012 12 30

Класацията е ясна, точна и категорична...

Снимка: Playboy, Чехия

Снимка: Playboy, Чехия

 

Всички имаме различни и много лични причини да изберем дадена дестинация, когато усетим нуждата да тръгнем на път. Някой търсят усещането за свобода и независимост, други приключенията, трети пътуват по бизнес, четвърти – за да се докоснат до чужда и различна култура... А колко от вас избират чуждестранна страна, за да опознаят... природните й богатства, които ще открият в лицата и телата на месните жени? За всички, които не се срамуват да си го признаят, събрахме топ 10 на страните с най-красивите и горещи жени в света. И нека пътешествието започне сега:

10. Испания

Снимка: DT Magazine

Испания винаги е раждала и отглеждала красиви жени! Този прекрасен средиземноморски тен се придобива предимно на някой от многото нудистки плажове, които страната притежава. Така че ако ви се ходи на море, Испания е прекрасна дестинация.


9. Южна Африка

Има няколко места, където може да видите такова голямо разнообразие от красиви жени, които могат да влязат в по-специалните фантазии на всеки мъж! Южна Африка е едно от тях. На всичкото отгоре жените са с прекрасен английски акцент...

8. Чехия

Снимка: wickedchopspoker.blogs.com

Топ моделите изглежда просто идват от Чехия и запалват света по себе си, като горски пожар в горещ летен ден. Не се гаси туй, що не гасне! Дори и да сте слепи, след дълга разходка в Прага сетивата ви ще бъдат изострени до режещо състояние, при досега с толкова много красиви жени по улиците.

7. Иран

Снимка: afrocityblog.wordpress.com

Персийските жени са едни от жените с най-силна воля, въпреки че за съжаление често биват пренебрегвани техните външни качества. Никога не пренебрегвайте жените от Близкия изток, никога!

6. Хърватия

Снимка: mwmmanagement.blogspot.com

Италианките като че ли често получават заслужени, разбира се, комплименти за външния си вид, но дамите от Хърватия са истинските скъпоценни камъни на Адриатическо море.

5. Индия

Индия е с дълбока, сложна и легендарна история, точно такава е и индийската жена. Без чара и красотата на своите жени, Индия не би могла да бъде страната, която познаваме днес.

4. Швеция

Висока, руса и синеока - има ли нещо друго, което може да се добави към формулата за красива жена. Шведките са именно такива, а според мъжете им, те са и страшно палави любовници.

3. Унгария

Страните от Източна Европа са на особенa почит в този списък, а Унгария застава точно на кръстопътя на всички тях. Унгарките са перфектна смесица и баланс от най-добрите черти на жените в Източна Европа.

2. Япония

Снимка: Chisato Morishita, x-idol.net

В Азия може да има недостиг на много неща, но определено няма недостиг на красиви жени. Според всички класации, японките са едни от най-сладките жени на планетата.

1. Бразилия

Снимка: J.R. Duran

Разходете се по някой бразилски плаж и ще бъдете убедени – в гена на бразилките е да бъдат красиви. Красиви лица, екзотичен тен и тези пищни, но супер-стегнати форми... Без съмнение, това е мястото, където ще откриете най-горещите жени в света.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари

Българин ( преди 12 години )
Българките, които са дебели и нечистоплътни, ама се мислят за големи красавици, съвсем основателно отсъстват в тази класация. Оно така си и требе!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
New ( преди 12 години )
amii super e pyrvata macka unikalna ee iskam si q ssamo za men da mi topli hubaviiq clenn hubaviicata mi tqq
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
minio ( преди 12 години )
korigirali ste se jenski csi vlezite v cas dobre e klasacita ,za bg jenite no komen
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар