IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те най-добри места за гмуркане

22 февруари 2012 09 30

Нов и живописен свят се разкрива под водата

Снимка: nomadicmatt.com

Снимка: nomadicmatt.com

Нищо не може да се сравни с тръпката от подводното плуване. За целта е необходимо да се пренесем на приятен тропически остров с наличие на кристални води, мек климат и разнообразен морски живот.

Среща с цял нов свят ни очаква под водата – коралови рифове, множество морски обитатели, братовчеди на Немо, растения, красиви цветове. Възможността да се изследват мистериите на морето примамва много пътуващи да посетят едни от най-достъпните и живописни брегове.

В следващата галерия ще разгледате местата, където водата е топла (25 градуса по Целзий и повече) и където главна притегателна сила са кораловите рифове и морската флора и фауна.

Вижте в галерията ни някои от най-добрите места за гмуркане в света.

Автор на статията:
Диана Йорданова

КоментариКоментари

Vladi ( преди 12 години )
Като дългогодишен водолаз, посетил някои от тези места не мога да не забележа голям пропуск - остров Козумел в Мексико. От всички места, на които съм се гмуркал до сега по света за последните 30 години Козумел харесах най-много!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар