IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите места за сафари в Африка

26 март 2012 10 40

...за да се почувствате като истински пътешественици

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Африканският пейзаж има притегателна сила за хората от векове в търсене на богатство и приключения. Това е и прародината на човечеството. Можете да усетите тази особена атмосфера на древна история, дива природа и напълно различни от нас култури като посетите някоя от туристическите дестинации в Африка и участвате в сафари.

Ако не сте от тези, за които ваканцията е свързана с обикаляне по маркови бутици, архитектурни забележителности и отсядане в луксозни хотели, а предпочитате да се чувствате като пътешественици –изследователи, това е идеалният начин да съберете нови емоции.

Посещението в зоологическите градини няма как да ви пренесе в атмосферата на Африка. Да се доближите до див лъв или слон и да усетите величието на природата, това е преживяване, което ще запомните за цял живот.

Вижте галерията ни с най-добрите места за сафари в Африка.

Автор на статията:
Мария Димитрова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 12 години )
Е, нали от еко министерството скоро изпратиха един конфискуван от наш мафиот тигър в Африка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pixie ( преди 12 години )
Само не разбрах защо снимката до статията е на тигър, след като в Африка тигри не живеят,поне доколкото ми стигат познанията по география...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар