IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уединение по виетнамски

24 май 2012 14 30

В еко-курорта "Шестте сетива" Кон Дао

Снимка: homedsgn.com

Снимка: homedsgn.com

Ако дойдете в "Шестте сетива" Кон Дао,  със сигурност ще доставите най-уникалната наслада и на шестте си сетива. Този съвременен, виетнамски еко-курорт се намира на едно от най-красивите места на виетнамската островна група Кон Дао.

Курортът е заобиколен от буйна тропическа растителност в смарагдови нюанси и предлага, спиращи дъха гледка към дългата един километър, бяла, пясъчна ивица, към тюркоазено-синьото море с кристално чисти води, към живописните скали и планината Elephant Head.

Този малък оазис е създаден в унисон с природните характеристики на това екзотично място и в същото време носи белега на виетнамската култура и архитектура.

Всяка от 50-те просторни и много светли вили има собствен басейн, собствена пътека към плажа и разчита на естествена вентилация.

Къщите са проектирани върху структура от дървени рамки, според ландшафта на дюните, така че да предлагат на гостите най-добрата гледка към морето. Вилите са построени от твърда тропическа дървесина и имат плоски покриви. Техният интериор е направен с отделни спалня и хол, свързани чрез тераса.

Двата ресторанта в курорта предлагат средиземноморска храна от най-висок клас. Повечето продукти са екологично чисти и са от местното производство.

Разгледайте снимките на този виетнамски оазис в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари