IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозен подслон до кораловия риф

3 юни 2012 09 00

Уединение по кенийски

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Квинтесенцията на курортните вили Alfajiri е да създадат чувство на уединение, комфорт и екзотика у своите гости и те го постигат. Те се намират в близост до коралов залив и бяла пясъчна ивица на кенийския плаж Диани (Diani), който гледа към Азия.

Имотът се състои от три частни вили - скална, градинска и плажна вила, които може би са сред най-луксозните скривалища на източния африкански бряг. Къщите са светли и прохладни, обзаведени са с африкански артефакти, в типичен за Кения стил - с дървени греди и резбовани врати. Всяка вила има собствен дизайн и индивидуалност, но трите ползват общ басейн. До осем гости могат да бъдат настанени във всеки един от луксозните имоти.

Изхранването в Alfajiri е с концепцията „както ти е удобно". Тоест храната може да бъде избрана „а ла карт", да бъде поднесена на открито или вътре, кухнята да бъде местна или интернационална – всеки сам избира. Просто гостите се обръщат към своя личен готвач, споделят му своя вкус и предпочитания и той се съобразява с тях.

Ако си мислите, че тук е толкова спокойно, че може да ви доскучае – лъжете се. Близо до вилите има съвременно голф игрище, предлагат се различни видове сафарита, а и опциите за водни спортове са доста разнообразни.

Комплексът предлага и бавачки за децата, които дежурят по 24 часа. Вилите Alfajiri се отдават под наем целогодишно, a цените им се формират според броя на гостите.

Вдъхновете се за едно екзотично пътуване до Кения с нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари