IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те най-скъпи домове в света

15 юни 2012 08 35

Най-евтиният е с цена 95 милиона долара!

Снимка: toptenz.net

Снимка: toptenz.net

Наскоро най-богатият индиец в света Мукеш Амбани се нанесе в своя нов, "скромен" дом или по-точно блок, който е и най-скъпият в света. Там той се премести заедно със съпругата си, трите си деца и техният огромен антураж от слуги и помощници. Въпросният блок се казва „Антилия", намира се в Мумбай, а разходите по строителството му възлизат на един милиард долара.

Едва ли фасадата на сградата ще ви впечатли особено, но лускът вътре в нея е нещо, което малко хора дори имат фантазията да си представят.  

За повечето хора в България, а и по света да притежаваш собствена къща или апартамент си е постижение, което заслужава възхищение, имайки предвид цените на имотите. Но за някои хора жилището, което им осигурява обичайните стаи за живот и комфорт е крайно недостатъчно. Те трябва да имат и басейни, ледени пързалки, зали за боулинг, площадки за хеликоптери и т.н.

Разгледайте 10-те най-скъпи домове на топ световните богаташи в нашата галерия!

Автор на статията:
Мария Димитрова

КоментариКоментари