IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дубайска приказка

14 септември 2012 06 40

Лукс сред пустинята

Снимка: luxurytravelmagazine.com

Снимка: luxurytravelmagazine.com

Една от първите асоциации, когато чуем Дубай несъмнено е „лукс“. Въпреки модернистичните сгради обаче, дубайците държат изключително много на произхода и историята си.

Пример за това е новият ултралуксозен хотел Al Maha Desert Resort, наподобяващ оазис. Хотелът е построен сред пустинята и се простира в рамките на 25 квадратни километра.

Стилът на Al Maha Desert Resort е традиционно дубайски. Основната сграда е свидетелство за начина на живот на бедуините, който не се е променил в продължение на хиляди години.

Луксозният хотел разполага с 30 изключителни апартамента, като всеки от тях има собствен басейн. За комфорта на гостите се грижи специално обучен персонал. За всеки един апартамент отговарят трима души, които са на разположение на гостите 24 часа в денонощието.

Al Maha Desert Resort се намира на фона на планината Хаджар, която се вижда в далечината. Хотелът предлага уникално усещане – суперлуксозни удобства, съчетани с екзотиката на пустинята. Място, където можете да си починете, да релаксирате и да намерите баланса в себе си.

Влезте в галерията и разгледайте поредния дубайски шедьовър.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Пустинята си е пустиня, дървета и зеленина насила не стават,всичко изкуствено и напудрено е просто затворен лукс, направо тръпки ме побиват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар