IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-здравословните ваканционни дестинации

21 май 2013 08 00

От йога убежища, през луксозни хотели до семейни дестинации

Снимка: Fairmont Turnberry Isle

Снимка: Fairmont Turnberry Isle

Забързан живот, много стрес, напрежение, постоянни грижи...голяма част от хората могат да опишат живота си по този начин. Ясно е, че нито един човек не е робот и всеки има нужда от истинска и пълноценна почивка. От някое приказно местенце, където може да релаксира, да чете книга по цял ден и да се радва на живота.

За щастие по света има хиляди места-оазиси, където времето сякаш е спряло, а човек се чувства все едно е попаднал в рая. Слънце, палми, море, планина, безкрайни поляни – възможностите са изключително много. Още по-хубавото е, че за всеки вкус и за всички предпочитания има достатъчно удовлетворяващи предложения. Някои хора търсят спокойствието на йогата, други пък искат да изкарат пълноценна семейна почивка с различни забавления.


Хубаво е, когато човек може да извлече максимална полза от дадена ситуация. Затова е добре да съчетавате своята почивка с грижи за себе си. Някои хотели имат определена здравословна насоченост – с разнообразно СПА, различни видове масажи или локация на чудно природно място със свеж и чист въздух. От вас зависи къде ще решите да отидете, всичко зависи от това, което ви се прави по време на ваканцията.

А сега влезте в галерията ни и разгледайте кои са най-добрите здравословни дестинации. Местата, където почивката, насладата и грижата се обединяват, за да задоволят и най-изтънчения вкус.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари