IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На хотел като у дома

30 юли 2013 06 00

Португалският курорт Алгарве ви предлага домашен уют в луксозна обстановка

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Когато ядете в ресторант, дори да си поръчате някакво готвено ястие, може на вкус да е като домашно, но все пак знаете, че не се намирате у дома. Така е и с хотелите – колкото и да са луксозни и модерни, в крайна сметка усещането, че сте на хотел не ви напуска.

Защо е така?

Просто го няма домашният уют и стаите изглеждат някак „стерилни". Има обаче места, които ще ви накарат да забравите, че сте гост, а ще се почувствате като собственик на вашето помещение. Едно от тях се намира в португалския курорт Алгарве. Той разполага с голф-игрища, изискан СПА-център и ресторанти, но най-голямото му предимство са невероятните, уютни стаи и гледките към Атлантическия океан.

Красивият курорт наскоро обяви възобновяването на комплекса си Oasis Parc, състоящ се от 60 апартамента в мавритански стил, заобиколени от разкошна градина. Помещенията са с всички екстри, а интериорът им предразполага към удобство и разпускане.

Алгарве е чудесна дестинация за почивка, тъй като има 300 слънчеви дни в годината. А освен реновираните тузарски апартаменти, курортът ще ви осигури и богат избор от забавления. Може да поиграете голф, да се повозите на 72-метрова яхта, да помързелувате край басейна или в СПА-то или да се разходите из района, който предлага спиращи дъха гледки.

Докоснете се до португалския рай с един поглед в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари