IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Душевен мир в далечен Виетнам

15 ноември 2013 07 30

Тук лесно ще останете насаме със себе си

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Висейки в задръствания сутрин и след работа, все по-често ни се иска да избягаме от тази напрегната и дразнеща обстановка. Дори само за ден... а който може и за повече! И ако сте сред „можещите“, то със сигурност ще оцените курортчето Avani Quy Nhon Resort & Spa във Виетнам.

Вече не е лято, но частният плаж е едно от изкушенията на мястото. Гледайки тюркоазените води, човек може да усети как спокойствието се влива във всяка фибра на тялото му и го зарежда с енергия.

Спокойствие ще намерите и в палмовите дървета и зелената природа, която обгръща мястото километри наред. Природата може да усетите от първа ръка и като поплувате или се гмурнете в прозрачните води. Ако сте търпеливи, може да опитате да половите и риба.

В хотела, който разполага с 63 стаи и апартаменти пък, бихте могли да се отдадете на спа глезотийки. В спа центъра има различни лечебни процедури, терапевтични масажи, както и разкрасителни. Тук ще може да посетите парна баня и солена сауна.

След като доставите радост на тялото, препоръчваме да доставите такава и на окото и мозъка. Една разходка из района ще ви запознае с част от културата и историята на Виетнам. А на 50 мин от Quy Nhon има още две малки курортни градчета – Хо Ши Мин и Ханой.

Снимки от Avani Quy Nhon Resort & Spa вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари