IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бутиков хотел, сгушен в планините на Испания

21 ноември 2013 07 40

Ще откриете „истинската“ Испания, ако се отправите към вътрешността на Андалусия

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Не е задължително почивката ви в Испания да бъде на летен курорт. Истината е, че ако искате да откриете „истинската“ Испания, то забравете за курортите и се отправете към вътрешността на Андалусия. Районът е известен не само с фламенкото и противоречивата корида, но и със своята красива природа.

Това е най-южната автономна част на иберийската държава и се гордее със своята архитектура, повлияна от маврите, със своята красива природа – планини, златни плажове и национални паркове, както и с исторически градове като Гранада, Кордоба, Севиля и Малага.

Представяме ви бутиковия хотел „Cortijo Sabila“, който е сгушен в планините близо до Малага и по-точно в националния парк „Torcal“. Луксозният хотел е построен в стил Алхамбра (като крепост от периода на маврите) и има зашеметяващ вътрешен двор.

В градината има мозайки, фонтани, цветя, спираща дъха гледка към планинския пейзаж, мека лаундж мебел... едно идеално място за пълноценен релакс.

Хотелът е реновиран напълно в началото на тази година от своите нови британски собственици. Те са създали един истински рай на насладата като всяка една от стаите е индивидуално проектирана и обзаведена в духа на Андалусия. „Cortijo Sabila“ е подходящ за почивка както през летните месеци, така и през зимата, тъй като има централно отопление (рядкост за този район).

До него се стига за половин час с кола от международното летище в Малага. В най-близкото село до хотела – Villanueva Del Rosario се организират редица фиести през цялата година, които са доста интересни за туристите. За любителите на морския бряг – хотелът е само на 30 минути път до най-хубавите плажове и заливи около Малага.

Вижте снимки на хотела в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари