IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спа за кучета в консервативна Англия

22 януари 2014 10 20

Мястото, където вашият любимец ще бъде третиран като цар наравно с вас

Снимка: Raithwaite Hall

Снимка: Raithwaite Hall

Искате да си починете и да презаредите батериите с малко спа процедури, но не можете да се разделите с четириногия си любимец? Не е и нужно! Имението Raithwaite Hall в Йоркшир, Англия се е превърнало в изискан хотелски комплекс, в който вашето куче може да се поглези наравно с вас.

Докато вие се разкрасяват и отморявате с масажи и различни козметични процедури, професионалисти ще се погрижат за визията на малкия ви сладур, като това ще ви струва най-малко 18 британски лири. Ако бръкнете по-дълбоко в джоба си (35 британски лири) любимецът ви ще се потопи в соли от Мъртво море, ще заухае добре и ще ви изненада с нова прическа и луксозен аксесоар към нея.

Инвестирайте 60 британски лири в специалния кучешки пакет и любимецът ви ще получи допълнително масаж на главата и гърба. Малките кученца под 4 месеца също са добре дошли в комплекса и за тях има ексклузивен разкрасителен пакет на стойност 18 британски лири.

Докато животните се наслаждават на своето спа, собствениците им могат да направят същото. Имотът се простира на площ от 100 акра и датира от 19 век. Той включва замъка „Крепостта“ и още шест луксозни вили. Нощувката в тях е 60 британски лири.

Комплексът се намира съвсем близо до Уитби. Абатството е вдъхновило Брам Стоукър да напише своя роман „Дракула“. Днес градът привлича хората с вкус към по-дарк музиката на станалия традиционен Уитби Готик Уикенд.

Снимки на Raithwaite Hall вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари