IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танци и забава на Острова на подправките в Танзания

22 февруари 2014 14 25

В Занзибар ви очакват музикални и кулинарни емоции

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Melia Zanzibar предлага на гостите си 5 ресторанта с европейска и местна кухня и 4 бара за забавления. Тъй като подправките са важна част от културата на мястото, разбира се, там има и майстори-готвачи, които провеждат кулинарни курсове за гостите.

По-мързеливите туристи пък могат блажено да полежат в спа-центъра, където да се насладят на различни процедури, включващи „Обвивката на Килиманджаро“, тайландска билкова баня и масаж на тялото със специални масла.

В Занзибар купонът никога не свършва. Островът е домакин на редица фестивали, като в средата на февруари се провежда шестдневен музикален фестивал с името The Sauti za Busara. Той ви дава шанс да се докоснете до местните ритми, да посетите един необикновен театър и да изгледате интересни филми. Да не забравяме и танците, които не спират!

Хотелът се намира на 45 минути от международното летище на Занзибар и столицата му – Стоун Сити, която е в списъка на ЮНЕСКО за опазване на международното наследство.

Вижте снимки от Melia Zanzibar в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари