IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уникален пещерен курорт

26 февруари 2014 11 20

Впечатляващият хотел Кагга Камма се намира в Южна Африка

Снимка: kaggakamma.co.za

Снимка: kaggakamma.co.za

Във всяко място по света има поне по няколко луксозни хотела, които правят впечатление със своя модерен дизайн, блясък и петзвездна обстановка. Вярно, всеки от тях е наслада за очите и празник за душата, но едва ли някой може да се отличи с нещо невероятно от другите.

Така че, ако човек търси някакво по-различно място, на което да отседне, може би трябва да се запознае с Кагга Камма – уникален пещерен курорт, разположен в сърцето на пуст район, близо до планината Седеберг. Хотелът се намира на три часа път с кола от Кейптаун в Южна Африка.

Отличаващото на този курортен комплекс е, че той е построен на фона на скали и в скали под формата на тераси. Хотелът сякаш се слива с природата и спокойно може да бъде определен като невероятно романтично място в Западен Кейп.

Всъщност Кагга Камма е частен резерват. Духовно място, изпълнено със спокойствие, грандиозни скални образувания, бушмени, величествени планини и спиращи дъха гледки. Неповторимият пещерен хотел може да приеме най-много 80 посетителя.

Мястото е известно с голямото си разнообразие на дива природа и живописната си красота, пролетни цветя и богато културно наследство. Резерватът се намира в девствена пустиня и е изключително подходящо място за сафари обиколки.

Луксозните стаи в Кагга Камма, сгушени между пясъчните образувания и приличащи на пещери, позволяват на туристите да се насладят на неповторим комфорт, като едновременно с това не губят връзката с природата. Под открито небе се намира ресторантът на хотела, който предлага традиционна кухня и отлична селекция от вина.

Влезте в нашата галерия и разгледайте страхотния пещерен комплекс в Южна Африка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )