IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтичната страна на Африка

9 март 2014 14 09

Място, на което ще може да спите под звездите и да се почувствате едно цяло с природата

Снимка: Lion Sands Game Reserve

Снимка: Lion Sands Game Reserve

Както всеки един континент, Африка има своя неописуем чар! Черният континент е като магнит за хиляди туристи, които искат да се докоснат до невероятната природа, която не се среща в нито една друга част на света. Това, което всеки турист задължително трябва да направи по време на престоя си в Африка, е да отиде на фотосафари.

Ако това обаче не ви се струва добра идея за романтична почивка, не бързайте да отхвърляте Африка с лека ръка. Както е известно, Южна Африка е най-устроената държава в целия континент. Ето защо там знаят как да създават удобства и да задоволяват изискванията и на най-претенциозния човек. Едновременно с това в Южна Африка има достатъчно много природни красоти, на които може да се любувате.

В известния Национален парк Крюгер се намира впечатляващият хотел Лион Сандс, който е истински рай за влюбените двойки, търсещи едновременно романтика и приключение. Хотелът се състои от пет хижи и три къщи на дърво, всяка от които със свой собствен уникален стил. Къщите на дърво дават възможност на гостите на хотела да спят под звездите. Вечерта, когато слънцето залезе, човек може да се почувства наистина като едно цяло с природата в Африка.

Хотелът разполага с всички петзвездни удобства като басейни, спа услуги и изискани вечери. Ето защо със сигурност няма да съжалявате, ако резервирате именно това място за следващото пътуване с любимия човек. С помощта на хотела туристите могат да организират допълнителни екскурзии по техен избор.

Влезте в нашата галерия и се потопете в красотата на вълшебна Африка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари