IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо си заслужава да видите Шотландия

29 юни 2014 07 10

Страната ще ви плени със своите красиви кътчета

Снимка: Georg Scharf

Снимка: Georg Scharf

Шотландия е много повече от мъжките поли и традиционното ястие хагис. Тя е страна с богата и древна история. Заради своите забележителни природни пейзажи Шотландия е много подходяща дестинация за туристи с фотографски наклонности, които обичат да увековечават в снимки местата, които виждат.

Шотландската природа е много разнообразна и напълно достатъчна причина човек да се замисли да посети страната. Все пак тя се намира сравнително близо до България и няма да ви се наложи да пропътувате половината земно кълбо, докато стигнете до това приказно място.

Планини, блата, безброй крайбрежни острови, крайбрежни скали и гора – това са природните красоти, на които може да се насладите, ако решите да почивате в Шотландия. Едни от най-интересните места за туристите са тези, в които се сливат природа и исторически структури. Древните крепости и рушащите се мостове изглеждат почти като естествени продължения на провинцията.

Посетете нашата галерия и разгледайте снимките, които ще ви убедят, че задължително трябва да включите Шотландия в списъка с местата, на които трябва да отидете.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари