IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за романтично бягство

11 февруари 2015 14 10

Няколко райски места за любов и страст

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Денят на влюбените наближава и вероятно вече имате планове за това къде и по какъв начин ще прекарате празника. У дома с половинката си, купища свещи и рози, в изискан ресторант, в любимия клуб или може би за няколко дни в луксозен хотел, където да се почувствате като истинска кралица и крал.

Всъщност на 14-ти февруари много двойки решават да заминат на романтична почивка. За голяма част от хората романтична почивка може да бъде всяка една – дори до близък град или забележителност. Все пак е важна любовната настройка, а не толкова мястото.

Въпреки това няма как да отречем, че някой далечен остров с бели пясъци и кристална вода ни звучи доста примамливо. Или което и да е друго вълнуващо място, на което ще може да останете насаме с любимия си човек и да се наслаждавате на красивата природа около себе си.

В нашата галерия може да намерите идеи за романтично бягство не само за Свети Валентин, но и за всяко друго време от годината.

Все пак любовта не трябва да се почита само веднъж годишно, а всеки път и при всяка удобна възможност.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари