IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Швейцарско изкушение

17 февруари 2015 12 28

Нов луксозен хотел в Алпите

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Докато пролетта все още чака зимата да си отиде, имате още малко време, подходящо за зимни спортове и почивки.

И макар в България да имаме достъпни курорти, много хора предпочитат да карат ски или просто да си почиват през зимните месеци някъде в чужбина.

Алпите са една от най-желаните дестинации, с която едва ли някой човек би сгрешил. Особено ако реши да отседне в хотел W Verbier. Той има идеално разположение – в град Вербие, Швейцария, в непосредствена близост до главния кабинков лифт и в подножието на ски пистите на известния курорт.

Луксозният хотел предлага стилни, енергични пространства, вдъхновени от динамиката на зимата и снега. Освен това той разполага с четири сгради с дизайн, вдъхновен от планинските хижи. 123 стилно обзаведени стаи за гости, 1 президентски апартамент и 15 зашеметяващи резиденции са готови да посрещнат туристите, решили да почиват в швейцарските Алпи.

Всички стаи и апартаменти разполагат с уютна камина и балкон с невероятна панорамна гледка към планината. Дървеният интериор пък контрастира с модерните мебели. Хотелът разполага и с външен отопляем басейн за една още по-приятна почивка.

Влезте в галерията ни и разгледайте едно истинско зимно бижу в швейцарските Алпи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари