IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс по виетнамски

16 март 2015 09 27

Хотелът, който определено ще ви очарова

Снимка; adelto.co.uk

Снимка; adelto.co.uk

Гостите на луксозния плажен комплекс могат да се радват на красивия плаж Лонг Бийч, част от който е отделен специално за тях. Освен това те не бива да се притесняват за своите полети, тъй като международното летище се намира само на 10 минути от хотела.

Най-големият виетнамски остров Phu Quoc е невероятно красив – заобиколен от фин пясък, кристално чисти води и впечатляваща природа.

Друго негово предимство е, че е разположен на едва 50 километра от континенталната част на страната, както и на 40 минути полет от град Хо Ши Мин.

Островът се намира между Виетнам и Камбоджа, а самият хотел е позициониран в спокойното градче Duong Dong. Архитектурата на ризорта е вдъхновена от взаимодействието на традиционния виетнамски стил и модерните тенденции, разпространени в цял свят.

Луксозният хотел разполага със 121 стаи за гости и вили, някои от които предлагат неповторими гледки към океанската шир. За посетителите предпочитащи басейните – луксозният хотел разполага с инфинити такъв.

Снимка: adelto.co.uk

Не на последно място – гостите на виетнамския ризорт могат да се подложат на стари лечебни техники, включващи билкови и холистични средства за добро здраве. Спа центърът разполага с общо седем стаи за терапии и още две за тайландски масажи.

Влезте в галерията ни и разгледайте как изглежда едно истинско хотелско бижу във Виетнам.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари